Over Bezoek Keulen

Ik ben Reinder, de schrijver achter Bezoek Keulen. Omdat ik Keulen al vaak bezocht had en er op het internet geen uitgebreide websites over de stad bestonden, ben ik in 2013 zelf een website begonnen. Enkele malen per maand schrijf ik een nieuw artikel. De nadruk ligt vooral op informatie waar je als bezoeker van Keulen echt iets aan hebt, zonder er een overdreven commerciële website van te maken.

Cookies, advertenties en privacy

Bezoek Keulen is een website waar geen cookies of vervelende advertenties van derde partijen ingeladen worden. Ook verzamel ik op geen enkele andere wijze informatie over de bezoekers van deze website. Hierdoor ben ik in staat je een snel ladende en rustige website te presenteren, zonder overbodige over het scherm vliegende dingen. Je wordt dus niet afgeleid en kunt je concentreren op het lezen van de artikelen en het bekijken van de foto’s.

Wel plaats ik zo af en toe links naar samenwerkende websites. Klik je hier op en boek je bijvoorbeeld een treinreis naar Keulen, dan ontvang ik een kleine commissie. Goed om te weten is dat deze commissie van het deel van de samenwerkende website afgetrokken wordt. Als klant betaal je dus dezelfde prijs als wanneer je rechtstreeks zou boeken.

Mijn andere websites

Behalve Bezoek Keulen beheer ik ook nog een aantal andere websites die met reizen te maken hebben. Deze websites hebben een soortgelijke eenvoudige en informatieve opzet:

Auteursrecht

Dan nog even dit. Ik heb ontzettend veel tijd besteed aan het schrijven van de teksten op deze website. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming over te nemen. Wil je teksten van deze website gebruiken, neem dan eerst contact op.

Publicatiedatum: 18-11-2015. Laatst bijgewerkt op: